• Telefon: +46-31 945370
  • E-post: info@highonlove.se
  • Fraktfritt vid köp över 500 kronor


Stockholm Beauty Week Award

Supersnyggt lipgloss med pirrande plumping och shimmer effekt.Cannabisfröets Behag

En sensuell sammansmältning av cannabisfröolja av överlägsen kvalitet och helt naturliga ingredienser gjorda för att väcka sinnena, omdefiniera intimitet och revolutionera hur du älskar.


Våra bästsäljande produkter är perfekta att ha nära tillhands, den silkeslena "Stimulating Orgasm Gel" och "Stimulating Orgasm Oil" har utformats för att locka fram intensiva orgasmer.
Den lyxiga blandningen av bland annat cannabisfröolja ökar känsligheten och minskar samtidigt obehag och torrhet.


Läs mer om cannabisfröoljans effekter på sexlivet och våra tips och råd. 


Våra Produkter Från HighOnLove
Bakgrund

HighOnLoves grundare Angela Mustones ögonblick av klarhet kom under en resa i Fjärran Östern och eftersökte kosmetiska blandningar. Där fick hon en uppenbarelse, nämligen att sinnet och kroppen får en intimare kontakt genom de transformerande fördelarna av cannabisolja. Cannabisfröolja är en kraftfull hälsoingrediens som då precis hade börjat sitt intåg på mainstreammarknaden världen över.

Efter år av forskning och finslipning av formuleringarna skapades HighOnLove - En lyxig kollektion av sensuella egenvårdsprodukter som är utformade för att ta njutning till nästa nivå, alla blandade med premium cannabisfröolja.

”HighOnLoves revolutionerande wellness-produkter är omsorgsfullt framtagna för kvinnor men uppskattas även mycket av par och är formulerade med premium cannabisfröoljor för att ta njutningen till nästa nivå”

Om HighOnLove

HighOnLove®s oljeblandningar skapar romantik, skänker sensualitet till hudvård, omformar intimitet och skämmer bort alla som får njuta av dem.

HighOnLove® har allt från saliga badoljor till lyxiga massageljus och varumärkets kultfavorit Stimulating O Oil. Varje produkt är tillverkad i små satser för att säkerställa högsta kvalitet.

HighOnLove®s produkter är eleganta och lyxiga - men det är innehållet som räknas. Var och en lever upp till sitt löfte, vilket bevisats av de lojala kunderna som består av kvinnor i alla åldrar världen över.Produkter från våra övriga producenter